OSMANİYE / DÜZİÇİ - Boyalı Atatürk Ortaokulu

Boyalı Atatürk Ortaokulu

(Bilgi almak için okulumuz hakkında menüsüne giriniz.)
Böcekli Beldesi Boyalı Mah.DÜZİÇİ/OSMANİYE
Vizyon
Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ BELDEMİZDE VE İLÇEMİZDE BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURAN BİR OKULDUR.HER YIL FEN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ VE ÇEŞİTLİ DALLARDA MESLEK LİSELERİNE ÖĞRENCİ GÖNDERİYORUZ.
Ulaşım
Okulumuzun servisi var.Ayrıca öğretmenlerin bazıları şahsi arabalarıyla ulaşım sağlamaktadır.(İlçe merkezinden servisle ortalama 20 dakikada şahsi arabayla 10 dakikada ulaşım sağlanmaktadır.)Ayrıca beldemize her saat başı dolmuş bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğretmen servisi ve taşımalı gelen öğrenciler için servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçeye 10 km uzaklıkta olup belediyeliktir. Okulda taşımalı eğitim yapılmaktadır. Toplam 22 servis okula öğrenci getirmektedir
İlçeye 10 km İl merkezine 40 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
HER ÇEŞİT VE TÜRDEKİ SPORTİF FAALİYETLERE OKULUMUZUN İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE KATILMAKTAYIZ
TÜBİTAK ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
TİBİTAK VE DOĞAKA ÇALIŞMALARINA KATILINMAKTADIR
ERASMUS VE LEONARDA VİNCİ PROGRAMLARINA BAŞVURU YAPILMIŞTIR
Diğer Hususlar
OKULUMUZ SICAK ÖĞRETMEN İLİŞKİLERİ, İLGİLİ VELİ VE ÖĞRENCİ PROFİLİ İLE GELEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN RAHAT EDEBİLECEĞİ VE SORUN YAŞAMADAN MESLEKİ DOYUMA ULAŞABİLECEĞİ BİR EĞİTİM KURUMUDUR.